Астрологічний прогноз з 6 по 12 серпня

04.08.2018, 20:50

Овен. Добре б знизити навантаження і темп роботи. Вам буде властива особлива прямолінійність, але постарайтеся не посваритися з друзями і колегами. Якщо ви не будете надто принципові, то у всіх боях ви отримаєте перемогу. Сприятливий день - понеділок, несприятливий - п'ятниця.

Телець. У вас може виникнути тільки одна проблема, що ускладнює взаємини з навколишнім світом - прагнення осягнути неосяжне. Практично в будь-якій сфері вас чекають зміни в бік збільшення. Розшириться коло спілкування, виникнуть нові обов'язки і борги. Не виключено, що доведеться витратити час і гроші, щоб допомогти друзям. Сприятливий день - четвер, несприятливий - субота.

Близнюки. Співставляти свої сили і можливості, амбіції і плани з підкорення нових вершин в кар'єрі, творчості і в бізнесі. Ви нарешті зможете вирішити кілька самих різних справ одним махом. У вихідні ваша наполегливість принесе позитивні зрушення. Сприятливий день - середа, несприятливий - вівторок.

Рак. Не переоцінюйте своєю значимістю, щоб не порушити баланс зі світом. Велика небезпека зіпсувати відносини з колегами. В особистому житті проявіть всю свою дипломатичність. Будьте уважні, дбайливі, навчіться слухати. Сприятливий день - п'ятниця, несприятливий - понеділок.

Лев. Найвищу цінність отроимають безкорисливість і чистота помислів. Дії альтруїстичного характеру матимуть приголомшливий успіх. Слід якомога менше потрапляти на очі начальству. Вихідні - вдалий час для наведення порядку, як у справах, так і в думках. Сприятливий день - середа, несприятливий - вівторок.

Діва. Не перевантажуйте себе понаднормовою роботою. На вас обрушиться лавина різноманітних справ і турбот. Якщо ви не будете з ними справлятися, то попросіть допомоги у друзів. Вас чекає конструктивна розмова з начальством, вас почують і оцінять по достоїнству. Сприятливий день - четвер, несприятливий - понеділок.

Терези. Ви притягує до себе увагу і часто захоплені погляди. Однак від цього можна швидко втомитися. Ви можете відкрити для себе щось нове і вигідне в діловому партнерстві. Женіть геть від себе невпевненість і сумнів, так як настав ваш час, коли ви можете багато чого встигнути реалізувати. Сприятливий день - п'ятниця, несприятливий - вівторок.

Скорпіон. Якщо ви повірите в себе, вам вдасться здійснити свої мрії. Час хаотичності та безладу підійшло до кінця. Професійне спілкування і контакти виявляться дуже корисними. Вас очікують радісні події і приємні новини. Сприятливий день - понеділок, несприятливий - середа.

Стрілець. Заради досягнення мети вам доведеться пожертвувати вільним часом і своїми планами. Вам варто взяти відповідальність на себе, у вас буде маса можливостей блиснути талантами. Справи краще вести чесно і відкрито: тільки таким чином ви зможете уникнути проблем. Сприятливий день - середа, несприятливий - субота.

Козеріг. Всі події будуть проходити м'яко і неспішно. Вам же важливо плисти за течією і не шукати для себе додаткового навантаження. Не варто приймати поспішних рішень, спочатку необхідно все ретельно продумати. Спілкування з друзями і однодумцями порадує вас новими ідеями і непоганими перспективами. Сприятливий день - вівторок, несприятливий - четвер.

Водолій. Можливі нестандартні ситуації, впоратися ви з ними зможете завдяки винахідливості і рішучості. Намагайтеся виконувати свої посадові обов'язки на совість. До ваших слів може прислухатися начальство, але лише в тому випадку, якщо вони будуть коректно сформульовані. Сприятливий день - п'ятниця, несприятливий - понеділок.

Риби. Бажано порівнювати свої бажання з можливостями і не обіцяти того, чого ви не зможете зробити. Ці дні можуть принести багато проблем і непорозумінь тим, хто не схильний думати про наслідки. Постарайтеся зосередитися на найголовнішому. Сприятливий день - середа, несприятливий - субота.

Читайте АСН в Google News