Найбільші брехуни і маніпулятори Зодіаку

02.08.2023, 09:00

Брехати не добре. Цій істині намагалися нас навчити ще в дитинстві. Однак без цього в сучасному житті далеко не заїдеш. Адже правда не завжди приємна і далеко не всі готові вислухати її в обличчя. Тому часом корисно трохи прикрасити ситуацію, щоб уникнути неприємних моментів.

Але є такі люди, які вже народилися майстерними брехунами. А виною тому зірки. Отже, вашій увазі 4 знаки зодіаку, які люблять прибрехати.

1. Скорпіон

Він просто бог маніпуляцій. Скорпіон, якщо захоче, легко може вселити що завгодно і кому завгодно. І все заради того, щоб досягти бажаного. Якщо знадобитися, Скорпіон охоче буде вибудовувати підступні стратегії і хитромудрі плани. Він настільки майстерно може прибрехати, що сам охоче повірить у сказане. А навколишні навіть не помітять підступу.

2. Близнюки

Близнюки вміють бути дуже чарівними. Часом у такі моменти вони і не підозрюють, наскільки вони заграють почуттями інших. Ні, маніпулятори з них нікудишні, але брехуни вельми привабливі. Якщо Скорпіони здатні на підступність, то Близнюки переважно навпаки - вони веселі і товариські. А брешуть лише тоді, коли їм хочеться привернути увагу.

3. Риби

У суспільстві Рибки давно створили собі образ милих і доброзичливих людей. Але видимість буває оманлива. Риби вмію майстерно прибрехати. А роблять вони це часто, щоб зняти з себе обов'язки і виправдати власні проступки. У них добре розвинена інтуїція і вони прекрасно знають, що потрібно зробити, щоб отримати своє.

4. Терези

Дуже компанійські, веселі, товариські люди. Але якщо це буде вигідно, то не червоніючи будуть вам брехати в очі. Найчастіше вони брешуть на благо, щоб уникнути зайвих проблем або ж щоб не бути винним і вийти сухим із ​​води. А ще вони чудово вміють поширювати недостовірні чутки про кого завгодно. А якщо хтось захоче їх вивести на чисту воду, то у Терезів припасено багато відмовок і виправдань. Так що не підкопаєшся. Источник.

Читайте АСН в Google News