ІДІЛ взяла на себе відповідальність за розправу над туристами в Таджикистані

31.07.2018, 12:40

Терористична мережа Ісламська держава взяла на себе відповідальність за вбивство групи іноземних туристів-велосипедистів у Таджикистані. Про це повідомляє американська організація SITE Intelligence Group, яка відстежує заяви бойовиків.

Напередодні були затримані за підозрою у вбивстві громадяни Таджикистану: Сафаров Зафарджон, Маджид Асомуддін, Юсуфов Джа'фаріддін Садріддінович. Всім лише по 19-21 рік.

 Нагадаємо, напередодні ASN розповідала про жорстоку розправу над іноземними туристами в Таджикистані. Шестеро туристів їхали на велосипедах, коли біля них раптово зупинився автомобіль, з якого вийшли люди і почали бити, різати ножами і стріляти в нещасних. В результаті загинули 4 туристів, двоє були госпіталізовані. Також у мережі з'явилося відео цього моторошного інциденту. 

Нагадаємо, напередодні ASN розповідала про жорстоку розправу над іноземними туристами в Таджикистані. Шестеро туристів їхали на велосипедах, коли біля них раптово зупинився автомобіль, з якого вийшли люди і почали бити, різати ножами і стріляти в нещасних. В результаті загинули 4 туристів, двоє були госпіталізовані. Також в мережі з'явилося відео цього моторошного інциденту.

Читайте АСН в Google News