Буря, сонячно або в затемнення? Як впливають на долю погодні умови під час народження

27.07.2018, 10:54

Отже, як же впливають на долю погодні умови в яких людина прийшла в цей світ?

Сонячний день

Якщо в день вашого народження на подвір'ї стояла ясна погода, то і життя вам належить безхмарне. Ваш характер теж яскравий, відкритий, приємний для оточуючих. Ніщо не заважає вам домогтися свого, ви - везунчик.

Дощ

Народжений в мокрий день зустріне на шляху багато перешкод, які будуть заважати швидкому просуванню. Характер у такої людини серйозний, правильний, добрий, це допоможе впоратися з труднощами. Але любов принесе гіркі плоди. Оцінка оточуючих - невисока. Якщо вдасться подолати негаразди, прийде щастя, яке й не снилося народженому в яскравий день. Якщо була невдача в бізнесі, то буде карколомна кар'єра і багатство. А невдачі в любові заповнить гармонійний шлюб.

Шторм, стихійні лиха, незвичайні погодні умови

Народжений в таку погоду випробує багато страждань на початку життя. Потім доля може обернутися так: той, хто народився в бідності і безвісності стане багатим і знаменитим, а народжений в заможній родині може втратити все в один день. Як правило, люди, що народилися в непогожий день, до кінця життя терплять злети і падіння, борються зі стихією, і це не залежить від старань.

Похмура погода

Життя не яскраве, але і не трагічне. Ті, хто прагне до успіху, намагаються, домагаються свого. Завзятість дозволяє їм триматися на плаву. Решта не можуть домогтися нічого, але і особливих катаклізмів не зустрічається. Образно кажучи, їхнє життя - то дощ, то сонце.

Снігопад

У снігопад народжуються аналітики, готові здійснити все задумане. Вони дуже сильні енергетично. При наявності наставників вони швидше розкриють свої здібності і пройдуть шлях самопізнання.

Відносини народженого з оточуючими, можна визначити навіть за напрямком вітру в момент народження

Східний вітер несе складності в спілкуванні і лідерські якості, з невгамовними амбіціями.

Далекоглядний і грамотний керівник народжується при південно-східному вітрі. Буде завжди оточений надійними партнерами, якщо виховає в собі терпіння.

Друзі та їх роль в житті багато значать для народженого при південному вітрі. Багато чого доб'ється, налагоджуючи вигідні знайомства і партнерські відносини.

Народжений при південно-західному вітрі дуже схильний до чужого впливу, його успіхи залежать від його оточення.

Західний вітер дає людині добру інтуїцію, але робить її вразливою і беззахисною.

А ось везіння в бізнесі, наявність прекрасної пам'яті у людини, дає північно-західний вітер.

Північний вітер робить людину сильною, щасливою, яка знає, що їм потрібно від життя. Народжений при північно-східному вітрі багато чого доб'ється, працюючи в колективі однодумців, де буде лідером.

Народження дитини в момент незвичайного природного явища говорить про його унікальність. Малюк може стати знаменитим і залишити помітний слід в історії людства. Потепління або похолодання в момент народження говорить про любов або про силу дитини відповідно.

Народження відомих і унікальних людей збігається з польотом комети. Вчені, мандрівники і першопрохідці народжуються в грозу. Улюбленці фортуни народжуються в зорепад, але важливо, щоб момент падіння і момент народження збігалися до хвилини.

У сильні бурі народжується воїн, для нього все життя буде полем битви. Люди, які для досягнення своєї мети йдуть напролом, руйнівники, що приносять біди і проблеми - народжуються під час бурі.

Сонячні та місячні затемнення на момент народження людини несуть родові порушення, прокляття. Цим людям важко жити в нашому світі, вони страждають і прирікають на страждання тих, хто поруч.

Вибуховий характер, енергія, що б'є через край дана людям, народженим під час землетрусу. Їх життя складне і неспокійне. Знаючи всі подробиці народження, можна визначити характер людини, управляти її долею і її майбутнім.

Читайте АСН в Google News