Місячне затемнення липня: які знаки Зодіаку потраплять під удар в ці дні

26.07.2018, 19:27

Рідкісне астрономічне явище — затемнення, під час якого Місяць отримає криваво-червоний колір відбудеться 27 липня 2018 року. При цьому в цей же день відбудеться велике протистояння Марса Сонцю. Криваве місячне затемнення 27 липня 2018 року торкнеться представників всіх, без винятку, знаків зодіаку.

27 липня воістину унікальний день, вважають астрологи. У день місячного затемнення космічною енергією буде просякнута практично кожна клітинка землі. Але народженим під цими сузір'ями потрібно бути обережними за три дні до і три дні після затемнення.

Близнюки

У цей день Близнюкам астрологи радять подумати про себе. При цьому необхідно уникати спілкування з пліткарями і не плести інтриг, інакше наслідки такого спілкування можуть ще надовго злякати удачу.

Рак

У день місячного затемнення 27 липня Ракам необхідно відмовитися від зайвої емоційності. Не можна піддаватися душевним поривам і роздувати з мухи слона. Будьте стриманіші і терплячі, тоді цей день не принесе особливих клопотів.

Терези

У день кривавого місячного затемнення на Терези можуть очікувати спокуси. Представникам цього знака зодіаку 27 липня потрібно бути особливо обережними, щоб уникнути обману.

Читайте АСН в Google News