Уже прощалася з життям: туристку з Росії в Криму покусав лев

20.07.2018, 14:05

У сафарі-парку «Тайган» у Білогірську лев напав на туристку з Кірова і прокусив їй руку. Про це повідомив директор розплідника Олег Зубков, передала KP.ua. «Інцидент стався з жінкою 46 років, яка замовила екскурсію. Так, дійсно, лев її прихопив, але нічого небезпечного для її здоров'я немає», - повідомив Зубков.

Він також пояснив, що перед відвідуванням парку всіх відвідувачів попереджають про можливу небезпеку і проводять інструктаж про те, як поводитися поряд з хижаками. За інформацією видання, туристка була п'яна. Постраждалій надали першу медичну допомогу, зашивши рану. Втім, укус виявився не сильним, тому кістки, сухожилля і вени не пошкоджені.

За словами самої потерпілої, звір «потягнув її за руку, як ляльку». В цей час вона навіть «встигла попрощатися з життям», бо думала, що лев її розірве. Нагадаємо, в Ботсвані одна з туристок на човні хотіла зняти ролик, щоб записати звуки, які видає слон, коли щипає траву, жує її та дихає.

Однак виявилося, що човен "порушив зону комфорту" тварини, слон розлютився, наблизився до людей і намагався хоботом і головою перекити човен. В результаті інциденту ніхто не постраждав, туристи відбулися переляком.

Читайте АСН в Google News