13 липня 2018 року - п'ятниця молодик і сонячне затемнення. Чого не варто робити в найнебезпечніший день літа

12.07.2018, 16:20

У липні 2018 року п'ятниця випадає на 13 число. Знаючи, яких неприємностей варто побоюватися, можна обійти ризики і повірити у власний успіх.

Про негативну енергетику п'ятниці 13-го сказано і написано чимало. Народне повір'я говорить: якщо п'ятий день тижня припав на 13-й день місяця - чекай біди. Яких тільки негативних наслідків не обіцяють нам прикмети і забобони п'ятниці 13-го! Але експерти сайту радять не засмучуватися завчасно, заглядаючи в календар.

Особливості п'ятниці 13-го в липні 2018 року
Цього року п'ятниця 13-го збігається з двома важливими астрономічними подіями: сонячним затемненням і молодиком. День дійсно буде непростим, але поборотися за удачу необхідно як ніколи. З упадницькими настроями далеко піти не вийде.

Що не рекомендується робити в п'ятницю 13-го
Будьте обережні у поводженні з гострими металевими предметами. Забиваючи цвяхи, орудуючи ножицями або секатором, можна поранитися. І ризик цей зростає 13-го числа. До речі, від робіт у саду теж краще відмовитися, обмеживши їх справами, пов'язаними з водною стихією, такими як полив або обприскування.

З огляду на вплив на життя людей затемнення, краще не грати з вогнем. У прямому сенсі слова: вогняна стихія в такий час непередбачувана і небезпечна. Обов'язково ховайте сірники від дітей, не залишайте без нагляду плиту. Перебуваючи на природі перед прийдешніми вихідними, не забудьте ретельно гасити багаття і стежити за мангалом. Ще краще, звичайно, перенести шашлики на інший день і не провокувати вогняну стихію в п'ятницю 13-го, пише Dailyhoro.

Відмовтеся від травмонебезпечно спорту. У п'ятницю 13-го краще не спокушати долю і провести вечір у спокої і тиші, за приємним фільмом або гарною книгою. Крім того, отримані в цей день садна і болячки гояться довше.

Не бажайте зла. В такий день сказане в серцях може збутися. Не варто створювати собі та іншим зайвих неприємностей і тим більше бажати біди.

У п'ятницю 13-го числа народні прикмети не рекомендують стригти нігті і волосся. Похід у салон краси краще відкласти. У таку негативно забарвлену дату разом з нігтями або кінчиками волосся йде частина енергетики і порушується біополе.

Не починайте нових справ. Енергетика 13 липня буде на нулі через молодика, так що краще довести до логічного завершення щось з поточних завдань.

Не рекомендується 13 липня відправлятися в складну і тривалу подорож. Звичайно, похід за хлібом і на роботу скасовувати не потрібно, а ось убезпечити себе і перенести поїздки на інший час - тільки на краще.

Не можна загравати з потойбічними силами. Якщо вже ви зібралися проводити обряди або ритуали, прив'язані до такої непростої дати, захищайте себе за допомогою сильних талісманів. А просте ворожіння на судженого може і почекати.

Почекайте з фінансовими питаннями. Різного роду борги і позики не виправдають покладених на них надій і не окупляться, якщо взятися за справу 13 числа. У липні для фінансових рішень будуть і більш сприятливі дні.

П'ятниця 13-го вважається днем ​​невдач і бід, і на це є чимало причин. Але не варто приймати забобони занадто близько до серця, щоб не програмувати себе на невдачу.

Читайте АСН в Google News