В Ізмаїльській жіночій консультації фекалії течуть вагітним на голову

12.07.2018, 11:45

Відвідувачкам жіночої консультації в Ізмаїлі стає погано від нудотного запаху в приміщенні. Джерело смороду - несправність каналізації, яка особливо дає про себе знати в літній період.

Відзначимо, що будівля жіночої консультації розташована на першому поверсі житлового будинку по вулиці Шевченка, 8. Усі каналізаційні системи проходять через ЖК в підвал. Сміття, а особливо кавунові кірки, що потрапляють у труби з вини недбалих мешканців багатоповерхівки, забивають стояки, що викликає затоплення нечистотами приміщень жіночої консультації, які стікають із раковин.

Майбутня матуся, що стала свідком такої неприємної ситуації, поділилася з «Бессарабією INFORM» фотографіями з постраждалих приміщень, на яких наочно продемонстровано, як нелегко доводиться молодшому медичному персоналу жіночої консультації.

Відзначимо, що працівникам медичної установи, які звикли до таких «паводків», довелося через безвихідь імпровізувати... Лінолеум, покладений у кабінетах поверх плінтуса, не закріплений, а застелений у вигляді килима, адже в разі чергового затоплення його знімають, миють і сушать. Хоча в нормальній країні в такому вигляді медустанову повинні були закрити.

Оббивання чиновницьких порогів протягом семи років закінчувалося тільки нескінченними обіцянками, але конкретних дій з боку міського охоронздоров'я вжито не було. Медики сподіваються, що в рамках року охорони здоров'я, оголошеного мером, на їхні проблеми все-таки звернуть увагу і каналізаційна система буде відремонтована.

Читайте АСН в Google News