9 липня 2018 — місячний день підступності і провокацій

09.07.2018, 08:05

9 липня 2018 року йтиме дуже небезпечний і підступний 26 місячний день.
У цей місячний період важливо бути особливо обережними, оскільки наближається Сонячне Затьмарення і воно вже впливає на наше життя. 26 місячну добу важливо провести правильно, щоб уникнути конфліктів, неприємних ситуацій і будь-якого негативу.

9 липня 2018 — 26 місячний день провокацій і підступності
З 9 липня 1:19 по 10 липня 1:47

Символи дня: Жаба, Болото

Мета дня: пройти всі випробування, перемогти свої слабкості і гординю, зосередитися на власній меті.

Закладка думок: я спокійно і зосереджено йду вперед до своїх цілей. Сьогодні я проявляю стриманість і уважність у всьому. Я перемагаю власні слабкості і поводжу себе усвідомлено.

26 місячний день — це один з найпідступніших, небезпечних, повних негативу періодів. Символ цього дня Болото нагадує нам про те, що можна застрягти в трясовині негативу і загрузнути у власних ілюзіях і обмані. В цей день в людях проявляються гординя, марнославство, зростає кількість конфліктів і сварок.

Енергетика 26 місячної доби нагадує Болото, яке затягує в свою трясовину. У цей день порожні розмови, суєта і зайві рухи призводять до втрати енергії і життєвих сил, що дуже небезпечно. Рекомендується бути менш активним, мало розмовляти і не метушитися.

У 26 місячний день підвищується небезпека крадіжок, аварій, тому потрібно бути максимально уважними та обережними. Небажано сьогодні відправлятися в поїздки і подорожі. Також день несприятливий для початку будь-яких нових справ і проектів.

Сьогодні емоційний фон вкрай нестабільний. Людська психіка страждає від частих змін настрою. Багато людей в 26 день Місяця стають провокаторами конфліктів і сварок. Всюди витає обман, провокації і негативна енергетика. Намагайтеся уникати зайвих соціальних контактів, обмежити своє коло спілкування і не піддаватися негативу.

Справитися з цим напруженим періодом допомагає символ цього дня Жаба. Вона своїм прикладом вчить, що можна безперешкодно, легко і невимушено плавати в болоті, якщо зберігати мудрість і не упереджене ставлення до всього в житті.

Сьогодні не рекомендується проводити великі фінансові операції.
Також краще відкласти переговори і не підписувати договори і угоди.
Рекомендується обмежити всі свої соціальні контакти, уникати натовпу і не відвідувати масових заходів.
Головні вороги здоров'я — це суєта і зайвий рух.
Вразливий кишечник. Не рекомендується багато їсти, краще віддати перевагу рибі і овочам.

Місяць у Тельці 9 липня 2018
З 7 липня 15:51 по 9 липня 19:59

Планети: Венера, Місяць

Стихія: Земля

Місяць у Тельці — це час повернення до приземленості і матеріальності. Люди стають більше стурбованими своїми фінансами і матеріальними цінностями. Всіх зараз цікавить комфорт в житті і отримання задоволень.

Під час Місяця в Тельці може долати лінь і пасивність, зараз посилюються такі якості, як повільність, наполегливість, практичність, працьовитість, реалістичність. Це час накопичення, як правило, зараз підвищується апетит і бажання що-небудь придбати. Емоційно зараз всі більш урівноважені і спокійні ніж в інші дні.

Рекомендується, коли Місяць у Тельці:

Працювати з землею, садити рослини
Працювати, трудитися
Проявляти обережність, не ризикувати
Бути безкорисливо щедрими людьми, що заслуговують, робити подарунки
Не переїдати, але і не починати дієту. Все повинно бути в міру

Стрижка та фарбування волосся 9 липня 2018

Стрижка та фарбування волосся 9 липня 2018 року несприятлива і може тільки накликати неприємності і негативно позначитися на психіці людини.

Значення снів з 8 на 9 липня 2018
Сни цього періоду будуть стосуватися матеріальної частини життя, а також самооцінки людини. Занадто солодкий і нудотний сон може вказувати на завищену самооцінку, а похмурий і кошмарний сон показує, що ваша самооцінка занижена.

Читайте АСН в Google News