Вбивство чи кібератака: Британські спецслужби готуються до нової диверсії з боку РФ

06.07.2018, 17:27

Британські розвідувальні агентства готуються до можливої ​​нової атаки на Велику Британію до завершення чемпіонату світу з футболу з боку Російської Федерації. Про це повідомляє The Times з посиланням на свої джерела.

За даними видання, британські спецслужби володіють розвідданими про загрозу ще одного замаху на вбивство або кібератаку на частину критичної національної інфраструктури. Такими, на їхню думку, можуть бути енергетичний або водний об'єкт.

Джерела в уряді не надали конкретної інформації виданню, проте підкреслили існування підвищеної небезпеки для Британії, яка знову може стати "мішенню одного з видів зброї нетрадиційної війни Путіна". Зокрема, високопоставлений військовий чиновник повідомив виданню, що, на його думку, Москва може піти на дії проти Лондона ще до закінчення чемпіонату світу з футболу, що  відбудеться 15 липня.

Нагадаємо, отруїти колишнього полковника ГРУ Сергія Скрипаля та його доньку Юлію 4 березня намагалися двоє росіян. Про це написала газета The Sun з посиланням на джерела в Скотленд-Ярді.

Читайте АСН в Google News