6 липня 2018 — небезпечний місячний день негативу і провокацій

06.07.2018, 08:05

6 липня 2018 року досить небезпечний і провокаційний 23 місячний день, під час якого з'являється багато негативу.
Негативний вплив 23 місячної доби посилиться величезною енергією періоду Місяця в Близнюках. У цей період можливі сварки, конфлікти, провокації. Але в той же час при правильній стратегії можна перейти на новий рівень, подолати перешкоди і поліпшити своє життя, домогтися поставлених перед собою цілей. У цей місячний день починається остання 4 фаза Місяця. Ось чому це такий переломний непростий час.

6 липня 2018 - 23 місячний день і енергія Місяця в Близнюках
23 місячний день - з 6 липня 0:19 по 7 липня 0:37

Місяць в Овні - з 5 липня 7:50 за 7 липня 15:51

Символ дня: Крокодил

Мета дня: вистояти перед усім негативом і провокаціями, впевнено продовжувати працювати і йти до своїх цілей, перемагати свої слабкості.

Закладка думок: я знаходжу внутрішній спокій і витримку, я уважно і обережно спостерігаю за світом навколо. Сьогодні я проявляю зібраність і працьовитість, стриманість і мудрість.

23 місячний день - це період, коли в світі з'являється багато негативу, провокацій, люди схильні поводитися занадто розкуто, вдаватися до маніпуляцій, затягувати в сварки і конфлікти. Цей період буде посилено енергією Місяця в Близнюках, тому може з'явитися зайва емоційність, імпульсивність, нервозність.

У 23 місячний день небезпечно піддаватися власним слабкостям, розслаблятися, вдаватися «у всі тяжкі». Навіть звичайний відпочинок може негативно позначитися на вашому настрої в цей період. Також в 23 місячну добу не варто вдаватися до пліток і багато розмовляти, оскільки можна розтратити всю свою енергію і наповнитися негативом.

Місяць в Овні дає нам енергію, яку потрібно спрямувати на рух, дія, активність. У цей період не можна сидіти на одному місці, інакше енергія перетворюється в негативні емоції. Можуть з'явитися внутрішні негативні почуття, страхи і терзання, але за допомогою правильних дій від них можна позбутися.

Що можна робити 6 липня 2018 роки?
бути стриманими, мовчазними, спокійними та уважними
працювати, направляти енергію і сили на завершення раніше розпочатих справ
перемагати свої слабкості, вести правильний спосіб життя
робити над собою зусилля, сконцентруватися на цілі
бути як символ цього дня Крокодил, який довго і витримано спостерігає за своєю жертвою
не піддаватися під вплив негативу
не переїдати, включити в раціон молочні продукти
уникати натовпу, масових заходів та будь-яких тісних контактів з соціумом
не вестися на провокації і не вступати в конфлікти і сварки

Що дає нам цей період?
відбувається перехід на новий рівень, а також починається 4 фаза Місяця
правильний спосіб життя в цей день наблизить вас до цілей
можна знайти внутрішню силу і мудрість
в цей день може відвідати натхнення
в кінці дня багато хто відчує полегшення

Стрижка та фарбування волосся 6 липня 2018

Для стрижки та фарбування волосся цей день не підходить. Негативна енергетика дня може погано відбитися на здоров'ї і внутрішньому стані. Найкраще відмовитися від стрижки і фарбування волосся в цей день.

Значення снів з 5 на 6 липня 2018
Сни цього періоду не варто ніяк тлумачити, оскільки вони не збуваються. У 23 місячну добу можуть снитися неспокійні сни, але їх потрібно просто скоріше забути. Вони не є віщими.

Читайте АСН в Google News