Через прокурорські гаражі у Чернігові затопило людські будинки - Ляшко

02.07.2018, 13:14

Через незаконні споруди місцевих чинуш після рясних опадів річка, що вийшла з берегів, затопила будинки на вулиці Декабристів у Чернігові. При цьому постраждалі самотні люди залишилися без допомоги держави. Про це заявив глава фракції Радикальної партії Олег Ляшко на засіданні погоджувальної ради, передав кореспондент ASN.

"У Чернігові - просто жах. Два метри - рівень води, позаливало, все знищило. Трагедія сталася, бо поруч прокурори побудували собі гаражі, перекрили можливості для стоків і через дощі річка пішла на людей", - зазначив політик.

За його словами, в результаті потопу особливо постраждали жителі вулиці Декабристів у Чернігові. Вода підтопила будинки, знищивши майно і урожай.

Самі ж мешканці ледь зуміли врятуватися від наслідків стихії. При цьому він додав, що багато постраждалих - самотні літні люди, яким нема кому допомогти. У зв'язку з цим Ляшко звернувся до уряду з проханням виділити кошти з Резервного фонду для допомоги постраждалим, а ДСНС - допомогти людям ліквідувати наслідки потопу.

Нагадаємо, минулі вихідні ознаменувалися шквальними дощами і грозами, в результаті чого будинки жителів Чернігівської, Івано-Франківської, Львівської та Луганської областей постраждали від підтоплень.

Читайте АСН в Google News