Повернеться на ринок праці: Підвищення тарифів на газ обнулить рейтинг Гройсмана

27.06.2018, 19:12

Чергове підвищення тарифів на газ для населення буде коштувати прем'єр-міністру Володимиру Гройсману залишків рейтингу, що унеможливить його майбутню політичну кар'єру. Таку думку висловив політичний експерт Денис Гаєвський на прес-конференції, передав кореспондент ASN.

"Зараз велике питання виникає: хто візьме політика з настільки великим антирейтингом у партійні списки, а створювати власний проект уже часу не залишилося. Є ще варіант іти по мажоритарному округу, десь у Вінниці, в районі ринку, але не факт, що "мажоритарка" збережеться", - зазначив експерт.

За його словами, коли, тільки-но вступивши на посаду прем'єр-міністра в 2016 році, Володимир Гройсман прийняв рішення підвищити тарифи на газ для населення і комунальних підприємств удвічі, його рейтинг обвалився приблизно вчетверо. При цьому він додав, що раніше багато хто пророкував В. Гройсману велике політичне майбутнє і кар'єру після закінчення терміну його перебування на чолі уряду.

Нагадаємо, ціна на газ для населення вже більше року залишається стабільною - на рівні 7 тисяч гривень за тисячу кубометрів. Про це заявив прем'єр-міністр України Володимир Гройсман, виступаючи в парламенті під час години запитань до уряду.

Читайте АСН в Google News