54-річна колишня дружина Сталлоне народила дівчинку

25.06.2018, 14:58

54-річна актриса Бріджит Нільсен - колишня дружина Сильвестра Сталлоне і зірка бойовиків - народила п'яту дитину. Нільсен і її 39-річний чоловік Маттіа Дессі стали батьками дівчинки. Новонароджена дочка Фріда - перша спільна дитина пари.

Актриса зізналася, що вагітність далася їй непросто. Але вона героїчно перенесла всі тяготи і зараз пара щаслива, як ніколи.

Нільсен («Руда Соня», «Кобра», «Роккі IV») в 2006 році повторно зіграла весілля зі своїм п'ятим чоловіком - італійцем Маттіа Дессі. Свідком з боку нареченої була колишня дружина Дональда Трампа - Івана Трамп.

Раніше Нільсен виходила заміж багато разів. Першим чоловіком Бріджит був данський музикант Каспер Віндінг, якого вона покинула, почавши кар'єру в кіно. У грудні 1985 року Нільсен вийшла за Сталлоне, з яким зі скандалом розлучилася два роки по тому. Шлюб двох кінозірок був бездітним. Потім датчанка стала дружиною фотографа Себастьяна Коупланда, за тим пішла під вінець з Мейєром. А ще вона жила в цивільному шлюбі з футболістом Марком Гастіно.

Читайте АСН в Google News