Позолочені? Укравтодор озвучив космічну вартість ремонту всіх доріг в країні

25.06.2018, 10:53

Вартість ремонту всіх доріг в Україні настільки величезна, що бюджет не здатний потягнути навіть шосту його частину. Як розповів радник голови «Укравтодору» Олександр Кава в ефірі 112, сума, яку доведеться витратити на ремонт всіх доріг - 2 трлн гривень. За його словами, в середньому вартість ремонту одного кілометра дороги в Україні становить 10-15 млн гривень.

«Для того, щоб відремонтувати всі дороги країни, дороги між населеними пунктами, потрібно 2 трлн гривень. Таких грошей у державному бюджеті немає», - сказав він в ефірі 112 Україна.

Незважаючи на таку космічну вартість ремонту, немає гарантій, що вже через рік-два вона не піде хвилями і не покриється ямами. Так раніше ASN розповідала, що вже практично повністю розбитий порівняно недавно відкритий автобан "Київ - Одеса". Користувачі соцмереж викладають відео розбитих вщент доріг з величезними ямами в правому ряду. Так два відео виклала користувач Оксана Мазур. "Автобан Київ - Одеса... без слів... не вживаю нецензурну лексику але сьогодні це повний....... п ...«Слуги народу», що скажете?", - запитала жінка.

Читайте АСН в Google News