Модернізувала статевий орган: дружина актора Уілла Сміта похвалилася "персиком"

22.06.2018, 18:51

Американська актриса Джада Пінкетт Сміт - дружина актора зізналася, що недавно пройшла процедуру з омолодження вагіни. Дружина Вілла Сміта дуже задоволена і запевняє, що її інтимне місце тепер "ніби персик".

Про це вона розповіла на своїй сторінці в соцмережі в Facebook. За її словами, раніше така ідея їй здавалася тупою, але потім вона вирішила, що нічого гіршого за втрату молодості бути не може, і ризикнула. Процедура полягала в тепловій стимуляції вагіни, що викликає прилив крові - а відповідно й омолодження.

"Коли я говорю, що моя йоні (санскритський термін, використовуваний для визначення жіночих геніталій) як у 16-річної, я не жартую. Вона виглядає як маленький гарненький персик!", - похвалилася 46-річна матір двох дітей.

На думку Джаді, жінки не повинні соромитися теми здоров'я і краси своїх вагин. І в пластичній хірургії, і прагненні виглядати молодшою немає нічого такого, чого варто було б соромитися. Також вона зізналася, що як тільки прийде час, вона без коливань ляже під ніж хірурга.

Читайте АСН в Google News