Епатажний музикант розповів, чим колеться Путін, щоб "жити вічно"

22.06.2018, 12:00

Президент Росії Володимир Путін робить собі якісь "ін'єкції червоного меркурія", які продовжують йому життя на 15 років за раз. Таке досить дивне зізнання зробив в інтерв'ю Lenta.ru  скандальний російський рок-музикант лідера групи "Коррозия металла" Сергій "Паук" Троїцький. Той також вирішив висуватися в мери Москви, тож таким чином охарактеризував одного зі своїх можливих конкурентів.

"Сергій Собянін, звичайно, талановитий сіті-менеджер. Звичайно, він повинен, як Путін, бути на чолі міста років 40-50-100, наприклад. Як ви знаєте, Путін продав Собяніну за три мільярди доларів ін'єкції "червоного меркурія". Одна ін'єкція подовжує життя на 15 років", - заявив Троїцький.

Потрібно робити знижку на те, що в іншій частині інтерв'ю музикант викладав також досить "нестандартну" інформацію. Наприклад вимагав ввести в школах для вчительок звіт про секс - щоб ті після ночі любові були добрішими до учнів.

Втім, червона ртуть, або червоний меркурій, за легендами, багатофункціональний каталізатор - неіснуюча в реальності алотропна модифікація ртуті, нібито одна з останніх військових розробок СРСР. Вважається найбільш комерційно успішною з вигаданих матеріалів. Можливо, цієї вигадкою спецслужби СРСР намагалися перевірити канали витоку секретної інформації.

Читайте АСН в Google News