Всі загадані бажання скоро здійснюються: День літнього сонцестояння

21.06.2023, 18:00

Старі повір'я свідчать, що тільки в день літнього сонцестояння у людей є шанс змінити своє життя. Кажуть, що літнє сонцестояння має надзвичайну магічну силу, адже недарма сонцеворот так шанували язичники. Вони вірили, що в ніч перед сонцестоянням об'єднуються всі чотири стихії – вогонь, вода, земля і повітря.

День літнього сонцестояння 21 червня
Вважається, що в цей день потрібно загадувати найпотаємніші бажання, гадати на любов і зміни в житті. Уже до кінця року все повинно виповнитися.

Літнє сонцестояння відбувається в той момент, коли нахил осі обертання Землі в напрямку на Сонце приймає найменше значення. День сонцестояння ще називають солнцеворотом. 

Слов'яни знали, як використовувати "день входження бога Сонця в повну силу" для управління своєю долею, для підпорядкування сил природи і здійснення мрій.

День літнього сонцестояння у багатьох культур вважається успішним часом для укладення будь-яких союзів і угод, включаючи шлюбні. Як вважали наші предки, в цей день Сонце вихлюпувало багато позитивної енергії, яка забезпечувала захист і процвітання всім людям.

Щоб залучити гроші і успіх в вашу родину, підкладіть монети під двері. І дуже скоро помітите, як гроші почнуть з'являтися у вас самі по собі і в достатній кількості.

День літнього сонцестояння: що не можна робити
У День літнього сонцестояння краще уникати негативних емоцій, не сваритися і не кричати, не вдаватися до смутку.
День літнього сонцестояння вважали вдалим днем ​​для весілля. Однак зараз весілля в цей день не святкують, адже 21 червня припадає на пост.

Свято 21 червня: прикмети дня
Одягнутися в "сонячну" річ – підійде будь-яка деталь гардеробу жовтого кольору, золоту прикрасу, яскравий аксесуар.
День літнього сонцестояння – відмінний час, щоб зайнятися творчістю заради задоволення. Так можна отримати натхнення на довгий час. Головне – не результат, а насолода процесом.
Дозвольте собі зануритися в свої почуття і прийняти їх.

День літнього сонцестояння відмінно підходить для того, щоб звільнитися від негативу і відпустити негативні установки.
Вважається, що в цей день відкриті двері між світами, а дерева і рослини можуть говорити. Тому буде відмінно сходити на природу.

Читайте АСН в Google News