Тимошенко офіційно висунула себе кандидатом у президенти

20.06.2018, 18:00

Народний депутат і глава партії "Батьківщина" Юлія Тимошенко офіційно заявила, що висуває себе кандидатів у президенти України на запланованих у 2019 році виборах. Під час відеотрансляції в Facebook Тимошенко переконувала, що є прихильником унітарності України і "не заспокоїться", поки не будуть повернені Україні Крим і Донбас.

В якості нового президента України Тимошенко вже планує переписати Конституцію нашої країни. "Треба демонополізувати владу, зробити її, з одного боку, сильніше за втілення стратегії, а з іншого - правильно збалансованою, підконтрольною суспільству", - вважає народний депутат.

Раніше ASN розповідала, що, за даними загальнонаціонального опитування, яке з 19 по 25 травня 2018 року в усіх регіонах України, за винятком Криму і непідконтрольних територій Донбасу, провів Фонд «Демократичні ініціативи», 16% з тих, хто збирається піти на президентські вибори на підконтрольній території Донбасу, віддали б свої голоси за Юрія Бойка. А 15,7% жителів підконтрольного Донбасу підтримують Юлію Тимошенко.

Читайте АСН в Google News