Якщо вам вже трохи за 30-ть: 5 найважливіших порад стилістів

20.06.2018, 16:10

Коли ви вступаєте у свій третій десяток, ви і мудріші, і свідоміші, і по-особливому красивіше. Ваш гардероб при цьому змінюється разом із вами. До 30 років ви, ймовірно, експериментували з кожною тенденцією незалежно від того, підходила вона вам чи ні. Тепер же прийшов час вибирати лише таке вбрання, яке ідеально підходить вашій фігурі, способу життя і яке змушує вас почуватися на мільйон доларів.

Вибирайте речі нейтральної кольорової палітри
Це аж ніяк не нудно і завжди виграшно. Визначте для себе, які відтінки найкраще працюють на вас. Найпопулярніші нейтральні кольори для капсульного гардероба: білий, чорний, сірий і бежевий.

Купіть брендові туфлі
Це те, у що варто інвестувати без будь-яких сумнівів. Ваше взуття повинно бути бездоганним, і тоді весь ваш образ стане таким.

Не забувайте звертати увагу і на інші аксесуари, такі як сумки і окуляри. На них теж не шкодуйте грошей.

Знайдіть блейзер по фігурі
Блейзер з ідеальною посадкою перетворить вас на бізнес-леді і з джинсами, і з брюками, і зі спідницею-міді.

Купіть ідеальні джинси
У вашому гардеробі обов'язково повинні бути джинси, які відмінно на вас сидять і поєднуються з усіма іншими речами в гардеробі.

Не забувайте про прикраси
Навіть якщо ви прихильниця мінімалізму і не шанує різні дрібнички, комплект розкішних сережок або стильний браслет просто необхідний вам для створення жіночного образу.

Читайте АСН в Google News