Чоловік-невдаха попався на зраді, застрягши в коханці

15.06.2018, 00:40

У Кенії місцеві жителі, поліція і лікарі засвідчили до сліз смішну і в той же час сумну картину, коли одружений чоловік зраджував своїй дружині з коханкою, він застряг в ній. Все це було знято на камеру очевидцями, які не могли перестати сміятися і обурюватися.

Все це відбулося в готельному номері, який коханці зрозуміло з якою метою зняли. Однак, коли вони почали займатися сексом, щось пішло не так, і чоловік опинився в пастці всередині розлучниці. Звичайно, двері в кімнату були замкнені, і їм довелося кричати, щоб покликати на допомогу.

Крики були такі, що їх сусіди вирішили, що сталося вбивство і не посміли туди увійти, а просто подзвонили в поліцію. Правоохоронці не тільки викликали лікарів на місце НП, але також не забули повідомити дружину потерпілого про інцидент. Жінка негайно приїхала в готель і заявила, що тепер її підозри виправдалися, оскільки вона довго підозрювала невірність свого чоловіка. У лікарні коханців успішно "розлучили", але поки невідомо, що нещасна дружина зробила з потерпілим.

Читайте АСН в Google News