Зґвалтування дитини у Миколаєві: дівчинка була п'яна, зловмисників - троє

14.06.2018, 11:30

У ніч з середи на четвер, 14 червня, у дворі будинку за магазином «Сотка» в Миколаєві чоловіки зґвалтували 12-річну дівчинку, повідомляє місцевий сайт «Новини-N». У відділі комунікації поліції Миколаївській області розповіли подробиці події.

Повідомлення в поліцію про інцидент надійшло о 00:50 14 червня від жителя одного з будинків, той вночі, повертаючись додому, зустрів п'яного, який намагався заговорити його, потім побачив, як недалеко від них вийшла нетвереза ​​дівчинка в закривавленому одязі. У цей час двоє невідомих тікали.

Спочатку патрульним поліцейським юнак, як з'ясувалося потім - з компанії зловмисників, намагався дати неправдиві свідчення. Але правоохоронці переглянули відеозаписи з камер відеоспостереження магазину, куди, як виявилося, заходила компанія.

Поліцейські встановили місцезнаходження і затримали неподалік від місця злочину юнаків, які продовжували пиячити. На їхньому одязі були плями крові, тому сумнівів у патрульних щодо їхньої причетності до скоєння зґвалтування не було.

За словами затриманих і 12-річної потерпілої, попередньо встановлено, що вони познайомилися в парку в центрі міста, разом розпивали алкогольні напої, а потім, закупивши ще алкоголю, вирушили в найближчий двір багатоповерхівок. Там двоє зловмисників скористалися безпорадним станом потерпілої і зґвалтували її, намірам третього завадили перехожі. Розпочато кримінальне провадження, зловмисникам загрожує до 10 років в'язниці.

Читайте АСН в Google News