На Донбасі ліквідовано 16 бойовиків - успішна операція

11.06.2018, 20:29

Бійці ООС за тиждень знищили 16 бойовиків на Донбасі. 39 російських найманців-терористів отримали поранення. З української сторони було поранено тільки 20 військовослужбовців. Доля двох інших бійців залишається невідомою.

4 червня у бойовиків було два убитих і шість поранених. Серед захисників України обійшлося без втрат. 30 вибухів, 10 з них: важка артилерія, міномети. Бойовики бомбили донецьку фільтраційну станцію, робітники були евакуйовані.

5 червня троє солдатів в рядах ООС отримали поранення. У противника два ліквідованих і чотири «300-х». Крім того, українська армія збила російський безпілотник «Орлан-10». 31 обстріл, важких - 11.

6 червня у бойовиків було п'ять убитих і троє поранених. 25 бомб, 2 - важких. Смерть двох українських військових не підтверджена.

7 червня один з бойовиків був ліквідований, двоє отримали поранення. У збройних силах чотири людини отримали поранення. 37 вибухів.

8 червня у бойовиків було три «200-х», 16 отримали поранення. В рядах ЗСУ були поранені шість солдатів. 38 бомб, 9 - артилерія, міномети.

9 червня бойовики втратили двох людей, п'ять отримали поранення. З боку ООС були поранені два солдата. 30 вибухів, 4 - важкі. Обстріли під Новотошківським в Луганській області пов'язані з просуванням українських військ.

10 червня один з бойовиків був убитий, троє отримали поранення. Три українських захисника були поранені. 32 вибухи, з яких 7 - важка «арта».

Читайте АСН в Google News