Найточніший гороскоп на тиждень з 11 по 17 червня

10.06.2018, 23:30

ОВЕН

Використовуйте будь-яку можливість, щоб довести оточуючим свій професіоналізм і свою життєву мудрість. Якщо вам це вдасться, то буде складно позбавити вас того положення і тієї влади, яку ви одержите над людьми. Про відпочинок взагалі говорити не доводиться - він буде чудовим! І тільки недалекоглядність Овнів кінця знака може привести до того, що через дрібницю виникнуть проблеми. Постарайтеся тверезо дивитися на деякі ситуації.
Сприятливі дні - вівторок, неділя.
Несприятливий день - п'ятниця.

ТЕЛЕЦЬ

Кожен день цього тижня Тельці другої декади травня зустрічатимуть в бадьорому і райдужному настрої. Все йде як по маслу, а ви процвітаєте завдяки як власній успішності, так і дружній підтримці. Втім, у вас теж посилиться бажання піклуватися про тих, хто вас оточує, і ви не відмовитеся взяти кого-небудь під своє крильце. Але у інших Тельців не все буде ладиться. І не рубайте з плеча в спілкуванні з людьми - відверті висловлювання зараз можуть нашкодити. І бережіть гроші.
Сприятливі дні - понеділок, п'ятниця.
Несприятливий день - неділя.

БЛИЗНЮКИ

Мало того що в даний період Близнюків середини знака, схоже, покинуть сили, так тут ще як на зло вони можуть виявитися втягнутими в рішення проблем, які особисто до них не мають ні найменшого відношення. Решті ж Близнюкам частіше треба нагадувати собі, що вони господарі власного життя. Особисті справи теж пройдуть без будь-яких складнощів. Ну а якщо ви егоїстично забули про тих, про кого забувати не можна, то ще не пізно виправитися: порадуйте своїх близьких турботою і увагою - вони готові розкрити вам свою душу.
Сприятливі дні - середа, субота.
Несприятливих днів - немає.

РАК

Працездатність і настрій Раків, народжених біля кордонів знака, будуть нестабільними, і тут головне - не замикатися і не відгороджуватися від інших: зосередженість на собі призведе до депресії. Ракам першої декади липня слід зайнятися важливими справами - в ці дні у них в помічниках виявляться сприятливі збіги обставин, і їм будь-які завдання виявляться під силу. Плюс не підведе вас і чуття на обстановку, завдяки чому ви прекрасно розберетеся в багатьох питаннях. Та й нові контакти можуть мати велике майбутнє.
Сприятливий день - четвер.
Несприятливий день - неділя.
ЛЕВ

В даний час будь-яка життєва ситуація у більшості Львів буде визначатися так, щоб вони могли яскраво виділитися серед інших. Хоча у тих, хто народився в середині знаку, спокій і благополуччя цих днів безпосередньо пов'язано з їх поведінкою, яке часом може підвести. Так що, вимагаючи від оточуючих пунктуальності й дисципліни, спочатку самі постарайтеся дотримати свої зобов'язання. Слідкуйте також за тим, щоб не виникло бажання стрибнути вище власної голови.
Сприятливі дні - вівторок, субота.
Несприятливий день - понеділок.

ДІВА

Більшості Дів на цьому тижні випаде шанс кардинально змінити щось у своєму житті. Близькі оцінять вашу підтримку і виявлять вам свою подяку. Хоча ті, хто народився в першій декаді вересня, у вівторок відчують, що у них немає ні сил, ні бажання працювати. А тут ще можливо, що визнання і повага, які по праву могли належати вам, дістануться комусь іншому. Не нагнітайте обстановку переживаннями - налаштуйтеся на те, що підкорення вершин доведеться перенести на другу половину тижня.
Сприятливі дні - четвер, п'ятниця.
Несприятливий день - вівторок.

ТЕРЕЗИ

У ці дні ті з вас, хто народився до 13 жовтня, будуть настільки переконливі, що будь-кого зможуть змусити повірити в свої слова. Тому цей тиждень підходить для спроб відстояти свої інтереси і з'ясувати істину в складних справах і відносинах. Чимало приємних хвилин подарує вам спілкування з близькими. У Терезів кінця знака в деяких на перший погляд пересічних ситуаціях таїться прихована прикрість, що змусить їх часом по-справжньому розгубитися. Та розмова, що почалася спокійно  може закінчитися сваркою.
Сприятливі дні - субота, неділя.
Несприятливі дні - вівторок, четвер.

СКОРПІОН

Листопадові Скорпіони, будьте активні і використовуйте будь-яку можливість проявити себе на якомусь терені - це стане прекрасним виходом для ваших нереалізованих емоцій і бажань. А ще поговоріть начистоту зі своїми близькими: не бійтеся зізнатися в своїх помилках, а також зумійте пробачити інших. І тільки Скорпіони жовтня, швидше за все, не зможуть вирішувати свої проблеми одним махом. Будьте уважні у висловлюваннях і відповідної реакції - спровокувати конфлікт виявиться так легко ...
Сприятливі дні - вівторок, п'ятниця.
Несприятливий день - субота.

СТРІЛЕЦЬ

Для грудневих Стрільців цей непростий час для партнерських відносин. У найповсякденнішій ситуації хтось на когось цілком може безпричинно образитися або розсердитися. Щоб не відчувати самотності серед людей, простежте за тим, щоб не набралася критична маса проблем, а то здадуть нерви, похитнеться здоров'я, і ​​вам не вдасться уникнути конфлікту. У народжених в листопаді це сприятливий тиждень, коли багато що стане виходити з мінімальними зусиллями.
Сприятливий день - субота.
Несприятливий день - середа.

КОЗЕРІГ

У ці дні народженим біля кордонів знака не варто докоряти собі в несвідомості, неуважності і ухилення від роботи. Все, на що ви будете здатні в даний період, це займатися тим, до чого лежить душа. Така позиція може бути продиктована зниженням загального тонусу організму, і з цим треба рахуватися. А ще спробуйте налагодити теплі стосунки з домашніми - це додасть вам сил. У Козерогів середини знака вдало складатимуться і творча робота, і взаєморозуміння з близькими - їм щиро захочеться порадувати і побалувати один одного.
Сприятливий день - понеділок.
Несприятливий день - четвер.

ВОДОЛІЙ

У ці дні Водолії кінця знака будуть дивно винахідливі в тому, що стосується творчого начала і майстерності. Не відмовляйте собі в задоволенні продемонструвати свої здібності в справах кар'єри. Ну а добрі почуття і прихильність до людей, яких ви розумієте і любите, будуть тим самим цементом, який ще більше зміцнить ваші стосунки. Решта Водоліїв і з роботою стануть справлятися гірше нікуди, і з домашніми їм навряд чи вдасться уникнути конфлікту, оскільки кожен постарається яскраво показати, на що він здатний.
Сприятливий день - вівторок.
Несприятливий день - субота.

РИБИ

Завдання цього тижня для більшості Риб - це помітити цікаві можливості і вчасно справити зачаровуюче враження на співрозмовників - ну а далі вже, як то кажуть, справа техніки. До речі, багато проблем ваших товаришів по службі, близьких і друзів успішно вирішаться не без вашої допомоги. Але не давайте приводу невірно тлумачити ваші слова і вчинки. Не виключено, що в даний період люди побажають довірити вам свої таємниці. Але нічого хорошого це вам не принесе - навпаки, ви можете бути втягнуті в інтриги і плітки.
Сприятливі дні - понеділок, четвер.
Несприятливих днів - немає.

Читайте АСН в Google News