Власників «Гаврилівських курчат» заарештували на 2 місяці з правом застави

09.06.2018, 11:15

Увечері 9 червня Печерський райсуд Києва обрав запобіжний захід власникам і керівнику одного з найбільших агрохолдингів України «Комплекс-Агромарс», який випускає курятину під маркою «Гаврилівські курчата», підозрюваних в організації пташиного могильника і забруднення навколишнього середовища. Про це повідомила прес-секретар Генпрокурора України Лариса Сарган.

«Суд обрав власнику агрохолдингу «Комплекс-Агромарс» Євгену Сігалу запобіжний захід у вигляді утримання під вартою на два місяці з альтернативою внесення застави в розмірі 80 мільйонів гривень. Його дружина Марина Сігал арештована на два місяці з запорукою в розмірі 90 мільйонів гривень. Крім того, на два мiсяцi заарештовано з альтернативою застави в 84 мільйони гривень директор структурного підрозділу агрохолдингу», - написала Лариса Сарган.

Нагадаємо, колишнього нардепа від Партії Регіонів і керівника ТОВ «Комплекс-Агромарс» Євгена Сігала звинувачують у завданні збитків навколишньому середовищу на суму понад 200 мільйонів гривень.

Читайте АСН в Google News