Гафт зізнався, що почуває себе дуже погано

29.05.2018, 06:15

Московський театр «Современник» вирішив відкласти спектакль за участю народного артиста РФ Валентина Гафта на іншу дату. Причина - погане самопочуття знаменитого актора.

Відповідне оголошення вже з'явилося на сайті установи. Валентин Гафт сам підтвердив інформацію про хворобу, але додав, що турбуватися поки нема про що.

«Я погано себе почуваю, але це не критично. Це не має ніякого відношення до якихось страшних хвороб. Все нормально, таке буває. Панікувати не варто. Буває застуда, бувають всякі речі ... », - сказав Валентин Гафт.

Відомий актор пообіцяв вже влітку повернутися на сцену, але на цей період часу про участь знаменитого артиста в житті театру можна забути, і кілька виступів з його участю все-таки доведеться скасувати.

Нагадаємо, на похоронах Олега Табакова Гафт виглядав не найкращим чином. Ті, хто був присутній на процедурі прощання з главою МХТ, відзначили, що актор виглядав виснаженим і втомленим.

Чутки про його серйозну хворобу ходять в Мережі вже довгий час, але побачивши стан Валентина Йосиповича його шанувальники дійсно занепокоїлися.

«Зовсім поганий, сильно задихався, не зміг встати зі стільця, сидячи читав вірші пам'яті», - відзначили гості на прощанні з Олегом Табаковим.

Читайте АСН в Google News