Пропагандисти Путіна «повісили» загибель МН17 на Навального

26.05.2018, 19:17

Кремлівські пропагандисти з телеканалу «Царгород» повідомили, що ніби опозиційний російський політик Олексій Навальний і його команда зізналися у знищенні в небі над Донбасом пасажирського «Боїнга» рейсу МН17. Про це сказано в публікації російського «Царьграда».

Путінські пропагандисти посилаються на найближчого соратника Олексія Навального Леоніда Волкова, який, коментуючи висновки міжнародних слідчих про загибель пасажирського літака рейсу МН17, написав у своєму мікроблозі: «Отже, тепер очевидне стало офіційним. Ми збили цей літак, на нас нестерпна відповідальність. Ми могли чотири роки вибачатися і виплачувати компенсації, намагаючись загладжувати свою провину. Замість цього ми чотири роки брехали й викручувалися, виставляючи себе посміховиськом і ганьбою».

При цьому під словом «ми» Леонід Волков мав на увазі Росію. Однак путінські пропагандисти перекрутили його твіт й опублікували свою «новину» із заголовком, - «Ми його збили»: Команда Навального взяла на себе відповідальність за знищення МН17.

Читайте АСН в Google News