У мами годиться: Галкін поділився пророчим фото з Пугачовою

25.05.2018, 21:50

Телеведучий поділився архівної фотографією на своїй сторінці в Instagram, де батьки Галкіна були відображені за обідом разом з його майбутньою дружиною. Галкін і Пугачова офіційно оформили свої стосунки у 2011 році.

Багато хто вважає їх союз банальним PR, тому що різниця у віці між подружжям складає 23 роки, але з часом діва і телеведучий змогли переконати громадськість в щирості своїх почуттів. Після одруження у пари народилися двоє дітей - близнюки Гаррі і Ліза. Малюки в зірковій сім'ї з'явилися від сурогатної матері в вересні 2013 року.

Судячи з фотографії, опублікованій Галкіним в мікроблозі, їх зустріч з Алла Борисівною була зумовлена ​​задовго до цього. На зображенні, датованому 1979 роком, батьки Максима були відображені на обіді з Пугачовою.

"Фотографії мають великий вплив на долю людини! Меган біля Букінгемського палацу сфотографувалася, вже там, ось і у вас - непоганий такий приклад", "Ось це так. Хто б міг подумати", "Хто сказав, що чудес не буває !? Знали б тоді батьки, що через якийсь час будуть однією сім'єю", - обговорюють користувачі.

Брав участь в обговоренні і Філіп Кіркоров, який запитав: «Максим, а де ти був в той момент?». На що Галкін відповів: «Я під столом. Мені всього три роки».

Читайте АСН в Google News