На Буковині батько спеціально залишив маленького сина в лісі

25.05.2018, 17:45

25 травня о 00 годині 45 хвилин до поліції надійшло повідомлення про те, що в селі Тарашани Глибоцького району зник 8-річний хлопчик. На місці події поліцейські з'ясували, що того вечора 33-річний місцевий житель запідозрив одного зі своїх синів у крадіжці грошей. Батько почав проводити з ним профілактичну бесіду, щоб хлопчик повернув викрадені кошти. Однак той не зізнавався у скоєному, оскільки грошей і справді не крав.

Після батько вивіз дитину в ліс і залишив там думати над його вчинком, а сам пішов. Але коли горе-батько незабаром повернувся, сина вже не було на тому місці, повідомляє відділ комунікації поліції в Черінвецькій області.

На пошуки зниклого хлопчика було задіяно особовий склад Глибоцького відділення поліції, наряди патрульної поліції і Державної служби з надзвичайних ситуацій, кінологи, лісники, а також небайдужі громадяни.

Завдяки згуртованості місцевих жителів і поліцейських зниклого хлопчика знайшли. Зараз його життю і здоров'ю нічого не загрожує. Поліцейські з ювенальної превенції проводять профілактичні бесіди з батьком зниклого юнака.

Читайте АСН в Google News