Знаки Зодіаку, з якими складно будувати серйозні стосунки

25.05.2021, 07:30

Якщо вам ніяк не вдається знайти гармонію з коханою людиною, можливо, самі зірки проти ваших відносин. Ми пропонуємо це перевірити, пишут Flytothesky.
Відносини вимагають взаєморозуміння, любові і левової частки терпіння. Деякі люди не уживаються один з одним під одним дахом. Все залежить від характеру партнерів, їхньої готовності до сімейного життя, але більшою мірою - від їхніх Знаків Зодіаку. У кожній історії кохання є свої злети і падіння. Часом відносини, як дороге вино, з часом стають тільки краще, іноді все з точністю до навпаки. Хтось готовий любити іншу людину, а хтось - тільки себе. Астрологія може визначити, який шлях, що веде до кохання, визначила вам Всесвіт.

12 місце - Овен

Незважаючи на свою неприборкану вдачу, Овни - найбільш ласкаві і вірні партнери. Якщо вони поставили собі за мету «жити довго і щасливо», то, запевняємо вас, вони підуть до переможного кінця. У відносинах Овни усіма силами намагаються створити атмосферу романтики і пристрасті, обдаровуючи подарунками та знаками уваги свого партнера. Овни обожнюють дивувати, особливо якщо ви готові підкидати дрова у їх вогонь любові. Своїми фантазіями воліють ділитися розкуто, в лоб, через що іноді це звучить дуже грубо і брудно. Але палкому і чуттєвого Знаку про свої бажання мовчати не можна, тому доведеться слухати, і не тільки слухати. Зате у відносинах з ними ви пізнаєте всю глибину любові і пристрасті.

11 місце - Стрілець
Стрільців зірки нагородили одним дуже цінним талантом - вони живуть моментом, тому сімейне життя з ними - суцільне задоволення. Такі люди заряджають ентузіазмом, покращують настрій партнера, змушують бачити світ тільки в яскравих тонах. Навіть у найпровальнішому випадку, коли відносини терплять кризу і перебувають на межі розриву, у Стрільців з'являється план «Б», який допомагає врятувати загальне щастя. Правда, Стрільці не ідеальні. Це критики і раціоналісти, які можуть сильно образити свою другу половинку, що не відчувши при цьому навіть найменшого уколу совісті. Вони потребують активності, тому, вступаючи з ними в стосунки, будьте готові до того, що Стрільці розгойдають ваш човен любові так, що доведеться або разом підкорювати нові вершини, або піти каменем на дно.

10 місце - Телець
Телець - Знак порядку і стабільності. Народжені під егідою цього Знака так сильно сп'янілі мріями про велике і чисте кохання, що часто геть не помічають криз у відносинах. Правда, Тельцям це ні краплі не заважає бути щасливими в парі. Вони живуть своїм життям, ігноруючи думку партнера. Але у них є безперечні плюси: наприклад, ніжність, турбота і відданість, які перекривають їхню безглузду поведінку. Тельці - власники, готові на ножах битися за свого партнера, щоб у майбутньому оточити його своєю неосяжною любов'ю.

9 місце - Козеріг
Козероги - вигідна партія, тому що це люди організовані і поглинені досягненням щастя в особистому житті. Проблема лише в тому, що стати об'єктом обожнювання Козерога дуже складно. На першому місці у них робота, кар'єра, успіх. Тому, поки Козероги не досягнуть своєї головної мети, будувати довгострокові відносини вони не мають наміру. Яскраві почуття, романтичні подвиги і полум'яні визнання можна отримати від того що відбулося в житті Козерога. А ось будувати повітряні замки з тим Козерогом, який поки ще не досяг успіху, - марна справа. У цьому випадку вони сприймуть будь-яку тріщину у відносинах, навіть якщо вона пішла з їхньої вини, як вагомий привід розлучитися.

8 місце - Терези
Терези - найромантичніший, але влюбливий Знак Зодіаку. Таким людям легко оговтатися після зрад, гучних розривів. Всякий раз, коли серце Терезів розбивають на друзки, вони примудряються зібрати його по частинах і почати шукати нове кохання, справжнє і пристрасне. Але самі Терези практично ніколи не зважуються на розрив і зміну декорацій першими. Причина тому - нерішучість. Найчастіше Терези неоднозначно натякають: одного дня вони заграють з вами, іншого просто закриваються в собі. І ще вони ненавидять конфлікти, тому всіляко уникати суперечок і серйозних розмов. Як і всі романтики, Терези люблять залишати після себе відчуття нескінченної закоханості в них, а потім, з настанням серйозних відносин і побутового життя, тихо самоусуваються. Так що, якщо плануєте побудувати своє кохання з Терезами, доведеться змиритися з тим, що будувати його доведеться на величезній кількості компромісів.

7 місце - Водолій

Побудувати серйозні відносини, як показує практика, Водоліям досить непросто. Вони невгамовні, безвідповідальні, йдуть проти системи і дуже люблять свою свободу. Романтика не надто сильно їх навантажує, але з часом вони все ж спробують втекти від любові, особливо якщо хтось зазіхне на їхню територію. Людям цього Знака живеться значно простіше, коли вони нічим і ні з ким не пов'язані. Водолії - занадто загадкові люди, і ви, швидше за все, так і не пізнаєте їх до кінця. Це, безсумнівно, додає їм шарму, але забирає дуже багато життєвих сил у їх партнерів. Насправді волелюбні Водолії рідко витримують кайдани серйозних відносин. Їм простіше втекти від відповідальності і любові, ніж дозволити іншій людині глибоко оселитися в їхньому серці. Їхня непостійна допитлива натура і нездатність вирішувати проблеми робить їх не найкращою кандидатурою для шлюбу.

6 місце - Лев
Леви - це найбільш розлючені колишні, тому що ніхто не може з власної волі відмовитися від Лева. Їхня королівська велич і роздуте до вселенських масштабів его дуже заважає любити когось окрім себе. Знайшовши другу половинку, Леви набувають впевненості, що це назавжди, що піти від них неможливо. Вступаючи у відносини з ними, будьте готові до того, що доведеться миритися з їхніми слабкостями і пороками. Завдяки поєднанню сили духу, граціозності і гострого розуму Лева часто називають царем серед Знаків Зодіаку. Вони про це прекрасно поінформовані, так що люблять демонструвати владу над людьми. Їхню буйну вдачу і бажання домагатися свого йде врозріз з кропіткою роботою над відносинами. Тому, якщо щось відбувається не за планом, у поведінці Лева прослизають нотки тиранії і егоцентризму.

5 місце - Рак

Раки розганяються від довіри до підозри за хвилину, тому що внутрішньо вони переповнені почуттями, страхами і думками. Не намагайтеся зрозуміти поведінку Рака - це безглуздо і енергозатратно. Такі люди всім серцем хочуть любові, але нескінченно бояться, що вона зникне, тому дорожать почуттями настільки, що часом це виходить за рамки розумного. Рак - найбільш емоційний Знак Зодіаку. Його представники потребують підтримки, відданості, сім'ї, високих почуттів, відчуття спокою і повної захищеності. Невпевненість у собі робить їх уразливими перед будь-якою, навіть найпростішою, проблемою. Так що Ракам найскладніше побудувати серйозні стосунки, тому що вони переповнені сумнівами з цього приводу.

4 місце - Риби
У Риб є суперздатність: вони вміють драматизувати, перетворюючи будь-яку дрібницю на проблему космічних масштабів. Якщо вам подобається театр одного актора, то ласкаво просимо в палкі обійми Риб. Ці люди вимагають до себе підвищеної уваги, заманюючи спочатку вашу. Вони будуть писати вірші і присвячувати їх вам, надсилати романтичні листи, співати серенади, гаряче визнаватися в коханні, але ця романтична казка триватиме недовго. Практика показує, що з приходом першого з'ясування відносин представники Знака Риб впадають в буйство. Потім Риб вже не зупинити: вони заллють вас, захлестнуть емоціями.

3 місце - Діва
Діви відкривають трійку лідерів, з якими найважче побудувати відносини. Вся справа в тому, що Діви - це абсолютно не ті, ким можуть здатися спочатку. Від таких, як вони, можна чекати чого завгодно, їхні вчинки рідко межують з логікою, особливо коли на них «знаходить дурь». Холодність і об'єктивність, які ці люди проектують у світ, - це лише видимість. Усередині Дів розпалюються недитячі пристрасті, маячні думки, з'являються позбавлені будь-якої логіки рішення. У відносинах вони нагадують бомбу уповільненої дії. Їх краще не випускати з уваги, особливо якщо у вашій парі панує мир і спокій. У відносинах з Дівами затишшя буває тільки перед бурею. Їхні абсурдні думки в будь-який момент можуть зібратися в логічний ланцюжок, і Діва вистрілить у вас необґрунтованими звинуваченнями.

2 місце - Близнюки
Близнюки займають заслужене друге місце в рейтингу найбільш невідповідних для відносин Знаків Зодіаку. Представники цього сузір'я - люди непостійні, які не можуть знайти себе навіть поруч із коханою людиною. Вони досить палкі і пристрасні в коханні. Правда, перебуваючи в постійному пошуку і перебираючи варіанти, вони зазвичай не вступають в довгострокові відносини. А все тому, що сьогодні Близнюки - одні, а завтра - зовсім інші. Серйозні романи не для них, адже навряд чи хтось зможе витримати таке мінливість, навіть незважаючи на привабливість і чарівність Близнюків.

1 місце - Скорпіон
Скорпіони - дуже глибокі люди. Вони недоступні і незбагненні для простих смертних. Справа навіть не в тому, що їм складно відкрити комусь своє серце: проблема полягає в безлічі внутрішніх конфліктів. Скорпіони не хочуть «ставити свій підпис» під угодою, у якій їм пропонують серйозні стосунки, з усією цією бутафорією і відповідальністю. Представникам цього Знака дуже важко відкриватися іншим людям, вони ненавидять відчуття уразливості, а тому вважають за краще тихо і мовчки спостерігати з боку, щоб, так би мовити, до кінця не загрузнути в усьому цьому.

Читайте АСН в Google News