"Страшне паскудство і бл...во". Шанувальники Мірзояна розчаровані його новим кліпом

23.05.2018, 10:07

Співак Арсен Мірзоян випустив кліп на пісню «Ідіоти». Нагадаємо, раніше рекламним ходом творців кліпу був запуск про аварію, в яку потрапив співак в центрі Києва.

Кліп по сюжету являє собою п'яний тусовку на квартирі, яку розважає романтичною піснею співак і його гурт. Як виявилося, так і було задумано.

"Я дуже хотів відтворити круті квартирники, раніше вони називалися come as you are ("приходь таким, який ти є"). Всі розкуті, молодь п'яна. Також мені хотілося трохи висміяти наші реалії життя - постійні стрім, фото, селфі, відео. Частіше треба просто насолоджуватися, а "фото" завжди залишиться у спогадах і відчуттях", - розповів Мірзоян.

Нагадаємо, кліп знімала компанія BAOBABFILM, режисер - Олег Борщевський.

На ділі ідею Мірзояна, здається, вдалося реалізувати в повному обсязі, або не вдалося реалізувати взагалі. Більшість шанувальників співака були розчаровані його кліпом, багато хто називав його "похабним", що контрастує зі словами пісні, "недоладним".

Багато хто також звернув увагу на те, що кількість "лайків" і "дизлайків" під кліпом приховано.

Наташа Тимченко - Це моя найбільш  улюблена пісня. Дуже чекала кліп. Але, не зайшло. Я не зовсім зрозуміла його.

Sergiko Kk - а причому аварія на початку кліпу?

Elena P - Насправді слова цієї пісні мають глибокий сенс... Але легковажність відео звело нанівець всі старання автора слів... На жаль. Арсене, дерзайте! Ваші кращі роботи ще попереду!

Серафим Кокуль - чесно кажучи, не дуже зрозумів ідею кліпу)

Anton Melnichuk - Перший раз ставлю дизлайк, пісня гарна, але відеоряд явно не ваш, навіщо собі робити репутацію музиканта, який тільки в клубах може розігрівати молодь без мізків?

Ольга Хничёва - Чекала, що кліп на одну з улюблених пісень нового альбому порадує фірмовим мірзоянівськім гумором і романтизмом, а тут якесь паскудство, дивитися боляче, шкода.

Hatter Mad - Глибокий зміст тексту і проникливий музон, але візуальна частина кілька бл..добтдляцька)) Скажений такий контрастик))

J M - Пісня про королеву, а на відео одне бл...во. Без ніжності і почуттів

Світлана Загуменна - Пісню обожнюю ... а ось кліп не дуже сподобався (мені здалося Бабурка трохи відійшов від таких тем) хотілося чогось більш вишуканого .., пишуть розчаровані підписники Втім, оцінити новий кліп Мірзояна ви можете самі.

Читайте АСН в Google News