Прощальний привіт померлої собаки своїй хазяйці потрапив на фото

17.05.2021, 17:47

Домашні вихованці - наші вірні супутники, які беззавітно люблять нас і завжди залишаються поруч. На жаль, більшість із них живуть набагато менше, ніж ми. І ніхто не знає про це краще, ніж Ешлі Ленг, яка обожнювала свого пса.

Її золотистий ретривер Вагнер прожив із нею багато років, і вони були нерозлучні. Вони гуляли і проводили багато часу разом. Навіть коли Ешлі довго розмовляла по телефону, Вагнер терпляче лежав біля її ніг і чекав. У неї не було кращого друга, ніж він.

На жаль, все закінчується. Вагнеру виповнилося 12 років, що для собаки є людським еквівалентом старості. Вагнер помер ... але Ешлі вирішила вшанувати його пам'ять.

Вагнера кремували, і Ешлі вирішила розвіяти його попіл у парку, де вони стільки часу провели разом. З нею були друзі, які фотографували цей момент. І в результаті вийшла така фотографія: коли Ешлі розвіювала попіл над галявинкою, в повітрі виник дуже чіткий силует собаки.

Ешлі була вражена. Це фото нагадало їй, що навіть смерть не може розділити нас із тими, кого ми любили і продовжуємо любити всім серцем.

Читайте АСН в Google News