Батько Меган Маркл відмовився вести її під вінець

15.05.2018, 19:00

Останніми днями в Мережі постійно обговорювали новини про те, як батько Меган Маркл - Томас - вирішив заробити на своїй дочці, звернувшись до папараці і роблячи підроблені фотографії. Тепер, на цій основі, він нібито переніс серцевий напад.

За інформацією, оприлюдненою в ЗМІ, батько Меган Маркл переніс серцевий напад всього тиждень тому, але вже виписаний з лікарні. Після цього Кенсінгтонський палац навіть оголосив про участь Томаса у весільній церемонії, але батько нареченої змінив плани, коли його шахрайство з фотографіями в пресі було розкрите.

Батько Меган Маркл заперечує своє бажання заробити на продажу фотографій - він просто хотів широкого поширення кадрів, котрі представили б його і дочку в позитивному світлі. Кажуть, що питання організації фотосесій належить сестрі Меган Саманті Маркл, яка ось уже рік як полоще ім'я актриси в пресі.

Меган не підтримує відносини зі своїм зведеним братом і сестрою, але дуже любить свого батька. Однак, після ситуації з фотографіями, Томас Маркл вирішив відмовитися від присутності на весіллі його дочки, тому що він не хоче бентежити Меган і королівську сім'ю.

Читайте АСН в Google News