5 найзухваліших баламутів серед знаків Зодіаку

13.05.2021, 11:15

Що значить бути зухвалим, неслухняним і хуліганським? У всіх це виражається по-різному. Одні просто пливуть проти течії, інші принципово порушують всі правила, а треті вічно шукають пригоди і всіляко бешкетники. П'ять знаків зодіаку особливо відрізняються в цьому плані, пишут Flytothesky. Чи ставитеся ви до них?

1. Близнюки

Близнюків в цю категорію поміщає одна риса, яку називають обманом. Вони дійсно самим зухвалим чином вводять в оману і морочать голову іншим людям, якщо їм це вигідно. Близнюки маніпулюють оточуючими, будь то в романтичному плані або в повсякденному житті. Вони зачаровують, спокушають і в'ють із людей мотузки, але рівно до того моменту, поки їм це потрібно.

2. Діва
Будучи єдиною «панянкою» зодіаку, Діва хотіла б, щоб усі повірили, що вона і мухи не образить, але це абсолютно помилкове враження про це знаку. У будь-якому випадку, Діва - найзухваліша і найбільш непокірна з усіх, що особливо посилюється її практичністю і раціоналізмом! Тому не допускайте, щоб це зовнішнє досконалість обвів вас навколо пальця. Якщо ви шукаєте собі партнера для будь-якого злочину, зверніться до Діви. Вона допоможе вам виробити грандіозний план з мінімальними шансами на провал.

3. Терези
Терези - просто втілення неслухняності й зухвалості й особливо це не приховують, та у них це, втім, погано виходить. Цей знак можна назвати ідеальною комбінацією шарму і маніпуляцій, але ви не відразу це зрозумієте. Спочатку ви потрапите Терезам на вудку, будучи зачарованим їхньою харизмою, а потім просто станете слухняною маріонеткою в їх чіпких руках. А оскільки Терези чудово вміють загладжувати всі конфлікти і розбіжності, то ви навіть і не зрозумієте, що вами маніпулюють і підштовхують до не самих привабливі дій.

4. Стрілець
Стрілець - людина пустотлива, авантюрна, але абсолютно байдужа. Він рідко бере до уваги почуття інших, а тому може, наплювавши на всіх і все, застрибнути в літак і полетіти на інший континент. Хоча, не виключено, що через пару тижнів він надішле вам звідти листівку, навіть не спромігшись вибачитися, якщо він вас у чомусь підвів. Ця безрозсудна поведінка робить Стрільця найголовнішим баламутом зодіаку. Хоча така поведінка зазвичай шкодить тільки йому, вам все ж слід побоюватися яких-небудь із ним відносин. В один прекрасний день Стрілець полетить у невідомому напрямку, навіть не пообіцявши повернутися.

5. Водолій
Як самий вільний і незалежний з усіх зодіакальних знаків, Водолій має репутацію бунтаря і заколотника. Він завжди гне тільки свою лінію, і йому плювати, що думають і роблять інші. Правил та інструкцій для Водолія не існує взагалі. Можна сказати, що він народжений для того, щоб підривати авторитети, порушувати кордону і випробовувати терпіння всіх оточуючих його людей. Його просто потрібно сприймати як є - іншим Водолій не стане ніколи!

Читайте АСН в Google News