Уміння забувати - ключ до більш яскравою інтимного життя

09.05.2021, 08:00

У цій статті ви дізнаєтеся, як сильно впливають наші очікування і спогади про минулі невдачі в сексі на існуючий зв'язок з партнером, як важливо абстрагуватися від усього і бути готовими починати все з чистого аркуша.

На думку психологів, люди будуть більш відкритими до цілого спектру нових відчуттів, якщо перестануть сприймати секс як щось звичне і очікуване, перестануть тримати в голові, які частини тіла є у них найбільш чутливими і як швидше можна досягти оргазму.

Це зовсім не означає, що потрібно забувати про особливості свого тіла. Але найчастіше відбувається так, що люди, знайшовши якийсь один ефективний спосіб отримання задоволення, згодом вдаються тільки до нього, відмовляючись експериментувати далі.

Дуже важливо вміти забувати або хоча б не думати про невдачі, які були у вашому інтимному житті. Наприклад, якщо чоловік пам'ятає про свої попередні проблеми з ерекцією, то, швидше за все, ця ситуація ще повториться не раз. Якщо у жінки є труднощі з досягненням оргазму і вона постійно тримає цю думку в голові, то проблема буде повторюватися знову і знову. Саме тому важливо залишати подібні думки під час сексу.

Однак не потрібно плутати вміння абстрагуватися від власних невдач з пам'яттю про те, які дотики вашому партнерові особливо подобаються або які слова, сказані під час інтимної близькості, доставляють вам обом більше задоволення. Головне не переносити свої невдачі в ліжко, бути готовими до нового і позбутися від непотрібних очікувань.

Читайте АСН в Google News