Націоналісти здійснили примусовий "ребрендинг" каналу Інтер

09.05.2018, 14:57

9 травня активісти з "Національного корпусу", "Національних дружин" та інших патріотичних організацій заблокували будівлю телеканалу "Інтер". Стіни каналу обклеїли листівками, а сині літери назви - перефарбували в кольори національного прапора.

Активісти вимагали позбавити канал ліцензії за скандальні слова про "фашизм в Україні", які були озвучені на концерті до 9 травня і випадково потрапили в інтернет заздалегідь.

Ті, хто блокують телеканал, вимагають, щоб з ефірного плану на 9 Травня було вилучено ці пропагандистські заяви. Також сьогодні ввечері до пікетувальників приєднаються ще й учасники ВОПО «Вільні Люди» з вимогою скасувати трансляцію концерту "Перемога. Одна на всіх".

Нагадаємо, під час скандального запису ведучий Андрій Доманський говорить: "І сьогодні ми не можемо дозволити, щоб вулиці наших міст називали іменами фашистських злочинців, а їхні портрети безкарно проносили під час факельної ходи в нашій столиці, де кожен метр просякнутий кров'ю наших співвітчизників". Далі звучить також низка скандальних фраз.

Читайте АСН в Google News