Подільський суд обирає запобіжний захід для зловмисниці, яка побила молотком атовця

08.05.2018, 16:38

Подільський суд Києва обирає запобіжний захід для  дівчини, яка побила посеред вулиці молотком атовця, передає кореспондент ASN. Прокуратура вимагає посадити підозрювану в СІЗО на 2 місяці. Та в свою чергу кається і готова відшкодувати потерпілому всі збитки. На суді присутні також батьки Лапінської.

Нагадаємо, дівчину, яка безпричинно побила невинну людину посеред вулиці Дмитра Іващенка, звуть Катерина Лапінська. Їй 25 років. Прокуратура ставить їй групове хуліганство.

Після нападу на людину в Києві, Лапінська знищила все докази, змінила зовнішність - пофарбувала волосся і втекла до Харкова. Захисники обвинуваченої кажуть, що вона - безробітна і є інвалідом дитинства - їй пересадили нирки, а тому посадити в СІЗО її не можна. З цієї причини адвокат просить домашнього арешту для Лапінської.

У той же час адвокати потерпілого заявляють, що підозрювана може втекти до свого чоловіка в Росію. Раніше виявилося, що Лапінська приховала перебування у шлюбі з громадянином Росії і що вона може виїхати в Росію за внутрішнім паспортом, який вона не здала.

Читайте АСН в Google News