Затриманий в ОАЕ Рудьковський знову на свободі

08.05.2018, 12:14

Затриманий в ОАЕ побіжний екс-міністр транспорту України Микола Рудьковський недовго пробув за ґратами: правоохоронці вже відпустили підозрюваного, і він покинув Об'єднані Арабські Емірати. Про це повідомляє Укрінформ, посилаючись на джерела в Генпрокуратурі.

Читайте також: В ОАЕ затримали втікача екс-міністра Рудьковського

Згідно з інформацією Генпрокуратури, Рудьковського затримала місцева поліція за підозрою в підробці документів, але відомості про підроблений іракський паспорт у екс-міністра не підтвердилися.

Після подій у ніч з 29 на 30 листопада 2013 року Микола Рудьковський заявив про вихід із фракції Партії регіонів, але офіційно вийшов із фракції лише 20 лютого 2014 року. Вніс до Верховної Ради законопроект про імпічмент президенту України Віктору Януковичу.

14 червня 2014 року Микола Рудьковський кинув камінь у посольство Російської Федерації в Україні під час заворушень. Незважаючи на таку дію, натовп облив його зеленкою і зажадав продати  автомобіль Lexus, який належав йому, а гроші експропріювати для української армії. Як відомо, Рудьковського раніше звинувачували в розтраті держкоштів в особливо великих розмірах під час його роботи на посаді міністра транспорту і зв'язку. Однак до суду справа так і не дійшла.

Читайте АСН в Google News