У квітні бойовики «ЛДНР» зазнали величезних втрат

07.05.2018, 06:03

На тимчасово окупованій території Донбасу за квітень цього року було знищено близько 117 проросійських бойовиків, ще майже дві сотні терористів отримали різні поранення. Про це на своїй сторінці в Facebook повідомив офіцер Генерального штабу ЗСУ Анатолій Штефан.

«За підсумками квітня в підрозділах російсько-терористичних військ «ЛДНР» були знищені близько 117 бойовиків, ще близько 190 найманців отримали поранення. Ця цифра може відрізнятися у більший бік у зв'язку з постійним приховуванням ватажками бойовиків їхніх реальних втрат. Російські куратори наказують їм систематично занижувати кількість загиблих і поранених у зв'язку з низьким призовом на так звану «військову службу за контрактом» і небажанням захищати кордони «республіки», - повідомив Анатолій Штефан.

За його даними, більшість проросійських бойовиків, які брали участь у бойових діях на Донбасі протягом перших років конфлікту, зараз сильно розчарувалися в ідеях так званого «русского мира» і йдуть з незаконних військових формувань.

Читайте АСН в Google News