Актор Джекі Чан залишив без копійки дочку-лесбіянку

03.05.2018, 11:31

Позашлюбна дочка Джекі Чана - 19-річна Етта У Чжолінь залишилася без засобів до існування через те, що вона - лесбіянка. Принаймні так стверджує дівчина в своєму ролику на YouTube. Дівчина рік тому зізналася у своїй нетрадиційній орієнтації, однак тоді повідомляла в соцмережах, що отримала величезну підтримку від оточуючих після зізнання.

Через рік виявилося, що після камінгаута її життя було зовсім не райдужним - вона зі своєю подругою - канадською моделлю Анді Аутум буквально жила під мостом, тому що батьки, за її словами, виявилися гомофобами і позбавили дівчину будь-якої підтримки. Закохана пара не мала даху над головою, і не могла отримати ніде допомоги - ні в поліції ні в притулках, оскільки боялася бути розлученими, пише Daily Mail.

Етта, яка близько не спілкується зі своїм 64-річним зоряним батьком, проте, починає відеозвернення зі слів "привіт, я дочка Джекі Чана, і це моя дівчина Анді. Ми були бездомними протягом місяця через гомофобних батьків. Ми багато спали під мостом".

Від дочки-лесбіянки відмовилася і мати - Елейн. Так що вони не отримують ніякої фінансової підтримки ні від багатого батька (статок Джекі Чана оцінюється в 365 млн дол), ні від матері. Також вони стверджують, що і друзі перестали відповідати на її телефонні дзвінки. Так що тепер парочка звернулася за допомогою до інтернет-спільноти.

Етта народилася під час зради Джекі Чана в 1999 році. Він закрутив короткостроковий роман з королевою краси Гонкога, коли був одружений на Джоан Лінь (на фото зліва).

Актор визнав існування позашлюбної дитини тільки в 2004 році. У Чана є син, з яким у нього теж чималі проблеми. 35-річний Джейсі Чан свого часу пристрастився до наркотиків.

Читайте АСН в Google News