Принцесі Шарлотті 3 роки: зростання королівської улюблениці у фотографіях

02.05.2018, 21:20

Сьогодні, 2 травня, маленькій принцесі Шарлотті Єлизаветі Діані виповнилося 3 роки. Незважаючи на свій дуже юний вік, дівчинка без проблем змогла завоювати любов мільйонів людей по всьому світу.

Принцеса Шарлотта - п'ята правнучка для королеви Єлизавети II і друга онучка для принца Чарльза Уельського.

3-річна принцеса стала четвертою в лінії претендентів на престол, після дідуся принца Чарльза, батька принца Вільяма і брата принца Джорджа. Відповідно до правил титулованих осіб, що належать до британського королівського будинку, що діють у британській монархії, Шарлотта відразу ж після народження отримала право називатися Її Королівська Високість Принцеса Шарлотта Кембриджська.

Дівчинка практично відразу опинилася в епіцентрі життя королівського двору. Їй, разом з батьками і старшим братом, довелося навіть літати з офіційними візитами в інші країни.

Прекрасний і стриманий стиль в одязі, над яким працюють професіонали, позитивно оцінюється більшістю прихильників британських монархів.

Подивіться невеликий фоторепортаж про перші три роки життя маляти Шарлотти і переконайтеся -вона стає все красивішою з кожним роком.

Читайте АСН в Google News