Принц Гаррі і Меган Маркл проведуть медовий місяць в екзотичному місці

30.04.2018, 19:20

Найочікуваніша подія 2018 року - це не тільки весілля принца Гаррі і Меган Маркл. Шанувальники жадають дізнатися і те, де пара планує провести медовий місяць. Церемонія одруження американської зірки і онука Єлизавети II, п'ятого в списку претендентів на королівський трон, відбудеться дуже скоро.

19 травня 2018 року жителі Віндзора почують весільні дзвони каплиці св. Георгія, а шанувальники королівської сім'ї і папараці зберуться біля входу до церкви, щоб привітати новоспечених чоловіка і дружину. Після церемонії закоханіі планують відправиться у весільну подорож. Виходячи з інформації, оприлюдненої в ЗМІ, майбутнє подружжя обрало досить екзотичне місце для такої поїздки: Намібію.

Намібія має безліч туристичних визначних пам'яток, але найбільш привабливою з них є Sossusflei, яке простягається через східний кордон найбільшого національного парку в Африці. Площа гігантського глиняного плато займає не менше 50 тисяч квадратних кілометрів.

На сьогоднішній день офіційні представники Кенсінгтона не підтвердили, але і не спростували чутки про таку поїздку закоханої пари.

Читайте АСН в Google News