У Львові звільнили вчительку, яка привітала Гітлера з днем народження

25.04.2018, 18:42

Львівська вчителька і заступник директора школи з виховної роботи Мар'яна Батюк, яка привітала в Facebook з днем ​​народження Гітлера, звільнена. 25 квітня директор школи №100 вручив їй наказ і віддав "трудову".

Про це на своїй сторінці в Facebook повідомив глава Всеукраїнського єврейського комітету Едуард Долинський. "Скандальну львівську вчительку Мар'яну Батюк звільнили. Вона відмовилася надати доступ фахівцям до свого профілю в Фейсбуці, щоб підтвердити заяву про те, що її аккаунт зламали хакери і розмістили привітання Гітлеру", - пише Долинський.

У вівторок управління освіти відіслало жінці лист, з проханням прибути в "Міський центр інформаційних технологій" для зняття копії архіву її аккаунта в Facebook. Однак вона не прийшла. Нагадаємо, через годину після публікації скандальний пост пропав. У середу Батюк знову запропонували з'явитися для перевірки облікового запису, проте вона відмовилася.

Нагадаємо, Мар'яна Батюк є членом партії "Свобода". У прес-службі ВО "Свобода" відзначили, що Батюк оскаржить своє звільнення. Що ж стосується відмови від перевірки її сторінки, то всі аргументи жінка планує надати в суді, повідомили в партії.

Читайте АСН в Google News