Перед перехрестям - не гальмували. Опубліковано відео смертельного зіткнення у Кривому Розі

24.04.2018, 15:02

У мережі з'явилося відео, на якому зафіксовано момент зіткнення автомобіля Mazda, автобуса і маршрутки в Кривому Розі, в результаті якого загинули 9 осіб.

Відео місцевому телеканалу передала потерпіла сторона. На відео з камер спостереження видно, як Mazda рухається на швидкості близько 75-80 км на годину. Повільніше виїжджає зліва на перехрестя маршрутка і швидше легковика справа рухається великий автобус.

Також видно, що світлофори на перехресті не працювали, а блимали жовтим світлом постійно. У той же час стає зрозуміло, що ні водій пасажирської маршрутки, ні водій легковика перед перехрестям не пригальмували. І якщо водієві Мазди на все перехрестя був огляд, то маршрутник цілком міг не бачити за стоячими пасажирами Мазду, що наближалася праворуч.

Нагадаємо, раніше стало відомо, що кількість пасажирів у постраждалому маршрутному таксі не відповідала заявленій у техпаспорті. За фактом ДТП порушено кримінальну справу за ч. 3 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) КК. Водієві автомобіля Маzdа повідомлено про підозру.

Читайте АСН в Google News