Дуейн «Скеля» Джонсон розповів, як присутність при пологах змінила його життя

24.04.2018, 13:38

Актор Дуейн «Скеля» Джонсон, один з найсексуальніших чоловіків США, втретє став батьком. Його дочка, яку назвали Тіан, народилася ще 17 квітня. Однак актор показав її личко в Instagram тільки зараз. Актор цього разу був присутній на пологах і написав, що це повністю змінило його світогляд.

"Я в блаженстві, я гордий, тому що привів у світ ще одну сильну дівчину. Тіана Гія Джонсон увійшла в цей світ, як сила природи, і її мама працювала як справжня рок-зірка. Я був вихований і оточений сильними, люблячими жінками все своє життя, але після участі в пологах мені важко висловити новий рівень любові, поваги і захоплення, якими я перейнявся до всіх мам і жінок. Порада всім мудрим чоловікам: дуже важливо підтримувати вашу породіллю всіма способами, на які ви здатні.. . тримаючись за руки, підтримуючи її ноги. Якщо ви дійсно хочете зрозуміти єдину найпотужнішу і первісну суть життя - дивіться, як народжується ваша дитина. Ваша любов і повага до жінки буде безмежною".

Нагадаємо, у 45-річного Дуейна «Скелі» Джонсона і його коханої Лорен Хашіан є дворічна спільна дочка Жасмин. Також у актора від попереднього шлюбу з Дені Гарсією є 16-річна дочка Симон. В кінці зворушливого поста чоловік написав, що живе тільки заради своїх дітей і любить їх більше життя.

Читайте АСН в Google News