На адмінкордоні з Кримом затримали довірену особу Путіна

23.04.2018, 18:31

Українські прикордонники затримали жінку, яка збирала підписи на підтримку Путіна. Про це на своїй сторінці в соціальній мережі написав генеральний прокурор України Юрій Луценко. За його словами, інцидент стався на КПВВ "Чонгар". Затримання було проведене в рамках кримінального провадження за фактом вчинення державної зради.

"Затримано громадянку України, яка, діючи в інтересах Російської Федерації, а також всеросійської громадської неурядової організації "Волонтери Перемоги", будучи довіреною особою кандидата в президенти Російської Федерації Путіна В.В., незаконно організувала і проводила на тимчасово окупованій території АР Крим та м. Севастополь збір підписів на підтримку висування Путіна В.В. кандидатом на пост президента Російської Федерації на виборах 2018 року", - написав Луценко на своїй сторінці у Facebook.

Тепер перебежниці закидають підривну діяльність проти України.

Нагадаємо, в грудні минулого року ASN розповідала про те, що в Кабінеті міністрів було затримано шпигуна. При цьому заступник глави фракції БПП Олексій Гончаренко запевняв, що цей шпигун у Кабміні - не єдиний.

Читайте АСН в Google News