Неймовірна сила волі: цій жінці вдалося скинути 80 кг

23.04.2018, 17:30

Американка Аманда Вуд вступила в битву із зайвою вагою восени 2015 року. У неї вже не було сил носити на собі величезний зайву вагу. Вона важила 170 кг. Сімейний лікар направив її до дієтолога, який допоміг визначити розміри порцій, знизити споживання калорій і виробити план здорового харчування. Всього за два роки 37-річна Аманда змогла втратити 80 кг!

Аманда відстежувала все, що вона їла і пила, використовуючи додаток на телефоні. Коли стрілка терезів упевнено рушила в зворотному напрямку, Аманда стала досліджувати процес самостійно: «Я намагаюся отримувати 35% калорій з вуглеводів, 25% калорій з жирів і 40% калорій з білка».

Ось що так виглядає її денний раціон:
- Сніданок: яйця або замочена на ніч вівсянка
- Другий сніданок: протеїновий коктейль
- Обід: салат «Цезар» з курячим м'ясом і заправкою з грецького йогурту, котлети з м'яса індички з гарбузом або перцем чилі
- Полудень: крекери і сир, йогурт з фруктами або солодкий перець і яблуко
- Вечеря: пісний білок (курка або морепродукти) і трохи овочів

А як щодо фізичних навантажень? Аманда зізналася: «Чесно кажучи, я кілька разів починала ходити в спортзал, але відчувала себе дискомфортно. Мені здавалося, що всі на мене витріщаються, і я намагалася швидше втекти звідти». Аманда дочекалася, поки вона не втратила більше 30 кг, а потім приступила до тренувань. У цей момент вона помітила, що у неї набагато більше енергії для фізичних вправ.

Аманді довелося вдатися до послуг особистого тренера, який розробив програму навантажень і допоміг Аманді набути більше впевненості в собі. «Тепер відвідування спортзалу - одне з моїх улюблених занять протягом робочого тижня!» У дні тренувань Аманда дозволяє собі з'їсти кілька сотень додаткових калорій.

Ця затія для Аманди повністю пов'язана з пошуком балансу. Вона хоче побудувати більш здорові відносини з їжею і навчитися любити себе просто зараз, а не тільки після того, як вона добереться до своєї кінцевої мети.

Аманда - переконана прихильниця маленьких перемог, тому що вони допомагають зберегти мотивацію. Для цього вона постійно встановлює собі міні-мету. Замість того щоб думати про величезну кількість кілограмів, яких потрібно позбутися, Аманда фокусується на тому, скільки їй потрібно втратити до наступної мети: «П'ять кілограмів набагато більш «керовані», ніж 20 кг».

Аманда також створила собі Instagram-акаунт mandies_transformation, щоб вести облік свого прогресу. Вона публікує безліч рецептів і інформацію про свої тренування, а для натхнення читає інших людей, які теж посилено втрачають вагу.

Читайте АСН в Google News