Роман Абрамович інвестував гроші в Telegram

22.04.2018, 17:44

Хвилинка економічних новин. Роман Абрамович інвестував у Telegram 300 мільйонів доларів. Бізнесмен став одним з перших росіян, які отримали право на вкладення інвестицій у проект, створений також вже доларовим мільярдером Павлом Дуровим.

Крім Абрамовича. інвестором став також глава компанії Qiwi Сергій Солонін. Правда, його внесок набагато скромніший: всього 17 мільйонів.

Нещодавно Дуров повідомив про збір грошей на створення криптовалюти. Всі інвестори, які вирішать взяти участь, отримають право на токени, коли запрацює блокчейн Telgram Open Network.

Нагадаємо, раніше ASN розповідала, що користувачам Telegram в Росії запропонували ввечері у неділю, 22 квітня, підтримати вільний інтернет за допомогою паперових літачків.

У ніч на 23 квітня у користувачів в Росії виникли проблеми з доступом до сайту Google. Після півночі вони не змогли зайти на основній сторінці пошукової системи Google. Про це повідомляє РБК. Користувачі зазначають, що не можуть зайти на сайт пошукової системи, на пошту Google і пов'язані з ним ресурси. За даними моніторингу, основні проблеми виникли в Москві, Петербурзі, Іжевську, Казані та Красноярську.

Читайте АСН в Google News