Замовляння зі шпилькою: на любов, успіх і гроші

22.04.2018, 08:05

Замовляння століттями практикувалися і практикуються багатьма народами. Наші бабусі для цих цілей використовували потужний і простий засіб - шпильки. Замовляння на шпильках - це те, що може привести вас до любові, успіху і грошей.

Замовляння на любов. Необхідно вирізати з червоної тканини два серця і написати на одному з них свої ініціали, а на другому ініціали об'єкта свого обожнювання. Також можна написати на другому серце слово «наречена» або «наречений». Потім необхідно підпалити червону воскову свічку і поставити її на серця. Розстебнутій шпилькою треба водити над вогнем свічки і говорити слова: «Вогонь розгорається яскравий, як літня пора, жаркий. Вселяє в серця любов щиру, почуття чисті. Шпилькою скріплюю, швидкої зустрічі бажаю. Прокинеться симпатія нерозривний, довжиною в життя любов взаємна». Після цього серця треба з'єднати шпилькою і на ніч прибрати під простирадло.

Для замовляння на удачу потрібно заговорити шпильку таким чином: В ніч, коли один день змінює інший, візьміть шпильку і помістіть її на свіжий рушник, потім запаліть свічку і скажіть слова: «Маленька шпилька - велике щастя. Заговорюю гострий кінець на удачу, тупий - на позбавлення від проблем. Шпильку з собою ношу, нікому не кажу. Залучаю в життя благополуччя». Після цього капніть на шпильку воском зі свічки і залиште до ранку. Вранці видаліть з шпильки віск і носіть її. Удача не змусить себе чекати.

Для залучення фінансового добробуту треба підготувати несправжні паперові гроші і золоту шпильку або позолочений аналог, а також святу воду. Змоченною в святій воді шпилькою проколіть якомога більше несправжніх грошей і застебніть її. При цьому говорите: «Шпилька  гостра та спритна, грошики знайшла, собі прибрала. Міцно в них вчепилася, до мене з прибутком повернулася». Потім помістіть цю шпильку на зберігання до справжніх своїх грошей. Результат не змусить себе чекати.

Читайте АСН в Google News