Був дівчинкою, став хлопчиком. Разючі зміни бодібілдера

21.04.2018, 15:11

Бодібілдер з Майамі займає призові місця на змаганнях і вражає цінителів м'язів своїми накачаними формами. Але ще більше вражає його минуле - всього сім років тому подкаченний хлопець на ім'я Томмі був дівчиною на ім'я Тамара. І дивлячись на його фотографії «до» і «після», складно уявити, що це одна і та сама людина.

Томмі Мюреллу 38 років, і він професійно займається бодібілдінгом. Томмі виступає на змаганнях, займаючи на них призові місця, і представляє Міжнародну асоціацію трансов-бодібілдерів, пише Ladbible. Все вірно, Томмі - трансгендер, і в минулому його звали Тамарою.

Тамара народилася в Панамі і незабаром переїхала в Штати разом з батьками. У дитинстві дівчинка часто відчувала себе чоловіком, і це приносило їй проблеми в спілкуванні з однолітками - доходило до випадків, коли Тамара плутала жіночу і чоловічу ванні кімнати, і її викидали звідти. Оточуючі не розуміли її поведінки.

Проблеми з оточуючими привели до депресії, з якою Тамара жила до двадцяти років. У цьому віці вона вирішила змінити себе так, щоб її внутрішній світ відповідав зовнішньому, і почала готувати себе до операцій. Тамара почала ставати Томмі в 2011 році. Одночасно з цим вона почала займатися бодібілдінгом і стала працювати фітнес-інструктором, проводячи в тренажерному залі сім днів на тиждень. Тамара, а точніше, вже Томмі вставав о четвертій ранку і йшов до залу, але, як він стверджує, це було лише тому що йому подобався такий спосіб життя.

Читайте АСН в Google News